Playmoss utiliza cookies. Al utilizar nuestros servicios estás aceptando nuestra Política de Cookies.

Consigue puntos Extra

Parece que esta playlist te gusta. Consigue 300 puntos extra compartiendo esta playlist usando el botón share.

Vinyl Sundays 8-12-2019 @Het Predikheren Mechelen

De bibliotheek van Mechelen is niet alleen een walhalla voor boekenwurmen. Ook voor liefhebbers van jazzmuziek en vinyl platen is er een schat aanwezig: 6000 jazzplaten van eind jaren’50 tot begin j más...

De bibliotheek van Mechelen is niet alleen een walhalla voor boekenwurmen. Ook voor liefhebbers van jazzmuziek en vinyl platen is er een schat aanwezig: 6000 jazzplaten van eind jaren’50 tot begin jaren ’90 worden er zorgvuldig bewaard. Vele van deze platen zijn inmiddels ware collector’s items en worden niet meer ontleend. Toch willen we deze parels delen met het publiek. Op 4 zondagmiddagen doorheen het jaar zullen dj’s en jazzfanaten met de collectie aan de slag gaan.

Op zondag 8 december 2019 draaide Klara presentatrice Lies Steppe haar favoriete platen uit onze verzameling. Lies Steppe is de stem van Klara voor all things jazz (o.a. Take 6 en Round Midnight) en presenteerde talloze jazzfestivals.
Zij koos voor een bonte selectie van heerlijke jazz nummers en doorspekte dit met persoonlijke anekdotes over haar interviews met jazz artiesten en leuke wist-je-datjes.

Zet U klaar voor een eigenzinnige trip doorheen de wondere wereld van de jazz !

PredikHEERLIJK !!!

...menos

Playlist de
Het Predikheren
16 canciones
  • 3h 12min
  • Hace un año