Playmoss uses cookies. By using our services, you're agreeing to our Cookie Policy.

Get extra points

You seem to like this playlist. Share it using the “Share” button and get 300 extra points.

popArb15 | llista Piscines

Aquest any tu també punxes al popArb gràcies a Playmoss! La piscina del popArb és un dels escenaris preferits pel nostre públic. És l’espai per relaxar-se, refer-se de la nit de divendres, i agafar more...

Aquest any tu també punxes al popArb gràcies a Playmoss!

La piscina del popArb és un dels escenaris preferits pel nostre públic. És l’espai per relaxar-se, refer-se de la nit de divendres, i agafar forces per la de dissabte. De la mà de Playmoss (agregador de llistes de reproducció musical) posarem en marxa una llista col·laborativa, en què el públic del popArb, des d’ara mateix i fins el mateix dissabte 27, podrà triar la música que sona a les piscines. El popArb el fem entre tots, més que mai!

Si ja fa anys que al popArb tenim la sana intenció d’escoltar al nostre públic i convertir-lo en part essencial del festival, aquest any fem un pas endavant i en co·laboració amb Playmoss, la plataforma que ordenar tota la teva música online, convertirem part de la clàssica sessió de la piscina en col·laborativa.

El procés serà molt fàcil, des d'avui mateix tothom que tingui clar què vol sentir durant el matí de dissabte a les Piscines d'Arbúcies, sols haurà d’accedir al seu compte Playmos, entrar al perfil oficial del popArb (http://playmoss.com/en/poparb) i afegir el seu tema a la llista col·laborativa. Recordeu que a Playmoss es poden afegir cançons des de moltes fonts, com Youtube, Vimeo o Soundcloud, així que la vella excusa que no trobes el cd ja no et serveix de res!

La Dj Barretina serà l’encarregada de dinamitzar la llista, des d’ara mateix i fins el dia del festival, i farà de mestra de cerimònies a les Piscines. Ella farà sonar la llista que haguem elaborat entre tots.
...less

A playlist by
popArb PRO
79 tracks
  • 5hr 15min
  • 7602
  • 5 years ago